bränt barn skyr elden???

Ja idag så drog sandra och karin iväg mig till stranden och det var faktiskt ganska skönt, egentligen är jag en såndär människa som helst vill ha det lagom varm och kallt och om jag måste välja så hellre för kallt. Men vi fick solat och badat och det var kallt i vattnet men ett dopp blev det minsann.

Kommer ni ihåg Apotekets förra sommarreklam med folk som hade bränt sig något förbaskat? ja jag ser väl ut något sånt där. Men att jag inte lär mig!?
Idag är det ju fredag men jag tror att det är söndag eftersom jag har varit ledig idag men jobbar världens hästpass imorgon 7-21.30 det är ju galet...gamlingarna slipper mig aldrig hehe! jag får iaf rast mellan 13-17 och då blir det 4års kalas.

Ikväll så har jag varit hos karin och grillat och igår så bjöd Roger på middag, mumsigt värre. Jag börjar gilla att inte behöva laga middag själv, hihi!

nej, nu bums i säng, sov så gott!

20år

Det blev en riktigt bra födelsedag tycker jag. Större delen av släkten var här på dagen och sedan var det bara att köra på och fortsätta med kompisarna.

Tack för blommorna tjejer!!!

Det blev grille, kubb och fest:) Mitt i alltihopa så började det att hagla, åska och blixtra, så det var helt enkelt en riktig midsommar, hehe!
Det enda tråkiga som hände var att jag igår upptäckte när jag skulle använda datorn att den stank öl. Ush! så nu e den paj, öl och tangentbord är ingen vidare kombination precis. Min fina lilla dator:( Någon som har något tips?

Jaja, jag blev på mycket bättre humör när karin föreslog en tripp upp till Gekås något som jag inte tackade nej till, det måste ju införskaffas en del grejor till lägenheten!



Laddade och med vässade armbågar


trött i fötterna, underbart glad och lite fattigare


det är härligt att vara hemma igen!

hade ni en bra midsommar? / ida


Jag klarade det!

Idag kom det efterlängtade tentaresultatet och det visade sig att jag klarade det. Det är otroligt skönt att nu kunna koppla bort skolan för ett tag och jag ska packa ner skolböckerna i resväskan o ställa in dem på vinden.

Eftersom det inte blir någon omtenta så innebär det också att jag kan åka o hälsa på dig johanna!

Idag försov jag mig trots att jag satt 3st alarm på mobilen så min kollega ringer 10 över 7 och undrar var jag är. PINSAMT och otroligt jobbigt vilket gjorde att hela dagen blev försenad, ush! Det var bara att dra på kläderna oh sätta sig i bilen, som tur är så har jag ju kört den där vägen en miljontalsgånger iaf. Det ska inte hända igen så inatt ligger mobilen i andra änden av rummet,hehe.

Nästa händelse att se fram emot är ju faktiskt på fredag, då slår vi upp det hyrda partytältet i trädgården och det är dags för midsommar och 20års firande. Det ska bli sjukt roligt då det kommer en massa kompisar från högstadiet också. Nu är det bara att hoppas på att vi får fint väder!

/ ida

en härlig dag!

Idag har jag varit på Max 9årskalas och träffat en hel del av släkten. Max var så i gasen att han däckade under en filt vid kl 18, då är man trött!

Jag fick en puss och när jag skulle gå så var det någon som försökte hindra mig.





nu ska jag rota igenom pappas videotek för att hitta något att somna till
sov så gott! / ida

Studenten imorgon

Imorgon är dagen då hundratals 3or kommer att åka på lastbilsflak, sjunga "för vi har tagit studenten", dricka champagne, få sin champagne uthälld av polisen, gråta, skratta och förhoppnigsvis slippa tillbringa studenten i fyllecellen.

Så imorgon blir det att fira studenten för alla kompisar som får lyckan att kasta mössan i luften! Jag ska också hinna med att fira en 18årsdag och jobba. Det kommer gå fint, karin sa att jag fick ta en av mina powernaps och att det ju i princip räcker med att någon säger powernapp så sover jag. Haha, ja karin du har nog rätt men powernaps är underskattat!

Idag har jag fixat mitt utgågna pass så att jag kan åka till Amsterdam i juli och förhoppningsvis London i augusti.
Som tradition här i Getinge så spelar pappa o jag skivor för varandra och idag var det hans tur vilket resulterat i att Annie Lennox nu sjunger Sweet dreams.

Jag har också hunnit vara ute i trädgården och plundrat rabatterna på blommor innan de blommar över för en fin bukett till artonåringarna imorgon.





sov så gott! / ida - när jag var liten så ville jag bli florist, istället blev det jurist

Båstad nästa

Vissa norrlandsfasoner har minsann satt sig hos mig, till exempel att äta middag vid 17.00. Det märkte jag idag när vi åt kvällsmat vid 19.00. Oj vad min mage kurrade!

Nu ska jag byta om från mina ledighetskläder,sätta mig i bilen ner till sommarstaden Båstad för en kväll hos Johanna.

Idag har jag letat fram mina otroligt snygga sjukvårdsbiträdekläder för på fredag så börjar det. Dags att börja jobba igen och det ska faktiskt bli kul. Jag blir lite stressad av att inte "behöva" göra något.

Frågar ni min pappa så har jag visserligen massor som jag behöver göra, men det örat lyssnar jag inte på just nu,hehe!

/ ida


Hemma

Tentan är över! Terminen är slut! Det är så skönt:)
Nu har vi 7 dagar av ledighet då vi inte kan göra något mer än att bara vara lediga och vänta tills att resultaten kommer den 15 juni.

Resan hem gick fint förutom spökande blinkers och vi klarade resan på bara 13 timmar, tack vare att vi var fyra stycken.
Så nu är jag hemma och här är sommar! SOMMAR,SOMMAR,SOMMAR! Idag har jag hunnit träffa Karin och ikväll så blir det uteservering Johanna, Emma, och Lotten. Precis som på den gamla goda tiden.

Tentafest
   




Resan ner
    


Här är det sommar minsann!

 
En glutenfri chockladboll att köpa!
Mitt troll:)

isolerad

Jag är ganska isolerad i min lägenhet. Inget internet och ingen TV. Det är ju kanske egentligen bra för man lessnar snabbt på att bara stirra i luften och då är det ju faktiskt bättre att plugga, hehe.

När Anton och Michela var hemma i lägeneheten och anton stod och betraktade mitt sovrumsfönster
så sa han helt allvarligt, "Här kan du ju hoppa ut om det kommer en mördare, det är ju inte så högt".
Han tittade på mig och började sedan gapskatta! Antagligen såg jag livrädd ut...
Tack anton tack. 



Eftersom jag hade ett sånt härligt flytteam så måste det ju illustreras i bilder, hann dock inte bli så många och inte heller alla fastnade på bild men, here they come!

 
Alla sakerna...


Delar av gänget:)


Goliat ville då inte hjälpa till

 
Vi besegrade spiraltrappan och Linn tycker det är otroligt hur mycket grejor jag har


Nu är vi trötta:)

Fler bilder från lägeneheten blir det senare.
Nu ska jag hämta bilen från verkstaden och sedan blir det hem o kolla igenom lagarna ännu en gång. Imorgon smäller det.

/ ida

Halli hallå

Nu har jag flyttat in i min alldeles egen underbara lägenhet. I söndags så var det lungt på Mariehem tills att mina kompisar invaderade stället som en hel flyttfirma. Och jag kan ju säga att det inte hade gått så snabbt och smärtfritt utan er! Vi var fyra bilar och klarade allt på två vändor. Jag bodde på 19kvm men de är ganska fantastiskt hur mycket grejor det finns plats för.

När vi hade tömt sovrummet så sa Linn;  "ja då var vi färdiga då! Då öppnade jag min walk in closet och hon förstod att vi hade lite kvar att göra, haha! Men det hela gick bra och vi avslutade med pizza på Mariehems pizzeria, mums!

Det som inte var så roligt var att när allt var färdigt och jag skulle köra bilen till parkeringen så startade den inte. ATTANS, pannkaka, jag hinner inte med det här nu! Antagligen är det generatorn så idag har jag vart med bilen ner till verstaden. Också det ett äventyr och det slutar med att killen på verkstaden får komma och hämta mig då bilen dör igen efter att ha kört runt på Sandbacka i jakt på verkstaden men nej den ligger på Haga. Logiskt? nej. Håll tummarna för att den blir färdig tills på söndag!

Nu sitter jag på universitet och ska fixa lite.

Jag har bestämt mig för att göra tentan. Tror jag. Jo. Även om ulcerösen har gjort och gör så att jag inte kan plugga topp så inbillar jag mig att jag iaf ska kunna få ett B bara genom att faktiskt ha koll på litteraturen och varit med på seminariena och föreläsningarna. Och blir det inte B då blir det U och ja då blir det omtenta och det är ju inte helt katastrof. Bara lite.

Nej, back to business!

RSS 2.0