det börjar ta form

Min lägenhet börjar ta form, ja iallafall i mitt huvud sen får vi se hur väl det stämmer överrens med verkligeheten, hehe.

Ja här nere i södern händer inte så mycket. Jag jobbar, gosar med sixten, och försöker hinna träffa alla. Jag har förresten hunnit se Harry Potter filmen och den var riktigt bra.

Jag har fått skrota drömmen om en divansoffa tyvärr. Blev lite för saftigt... men här är min nya älskling!


Ja nu är det bara lite andra saker som ska fixas, lite möbler som ska målas, släp ska fixas och det sista ska inhandlas och sen är det dags för avfärd. Wiho:)

/ ida

Glada nyheter!!!


Den här underbara tjejen har kommit in på universitet i Umeå men hon tvekar på om hon ska flytta...:(
Så jag tycker att vi alla ska övertyga Simone här om att hon absolut ska flytta upp till Umeå!
Så alla umetjejer och killar skriv era argument för att simone ska komma upp till oss:)



/ ida


blinded by the light

Det är den låten av Manfred Man Earthband som spelas i min kasettspelare i bilen på väg in till jobbet och jag älskar den!
Nu har jag hunnit sitta på motorvägen med trasig bil, vara i Amsterdam i fyra dagar, festa i Båstad och ja nu väntar jobbet imorgon.

Bilen, min trogna tjänare brakade sönder på vägen mellan Göteborg och Halmstad och ja där blev vi tre tjejer strandade och jag har lärt mig vikten av att verkligen byta fil när det står en bil i vägkanten och att folk hellre tutar eller pekar fuck you än att stanna, urg! 

Amsterdam, ja vad ska jag säga. Jag var lite nervös innan jag skulle åka. Jag skulle vara den ende svensken, skulle hitta i Amsterdam, redovisa och prata på engelska men allt gick bra och inte bara bra utan så in i helsike bra! Det var så kul:) Det var inte så dödsseriöst som jag trodde och ingen brydde sig om engelskan inte var fläckfri.

Jag var i Amsterdam för EYG vilket är den europeiska ungdomsgruppen för ungdomar med tarmsjukdomar och det är fantastiskt att möta andra! Vi hade workshops, föreläsningar, och även val av den nya styrelsen och jag blev invald som suppleang så nu har jag en fot inne....

Nästa möte är i Norge och jag kan knappt vänta.

Här kommer lite bilder
    
Chyiam berättar om vad som är på gång
Remi och Felix under en workshop
Vi skandinaver 

Vi hade lite roligt också

  
Vackra Amsterdam
Felix o jag väntar på intervjun och "Gala"middagen hölls på en kanalbåt.
   
Ordförande Chyiam Bell och jag.
Vi tre nya suppleanger, en svensk, en dansk och en holländare

Styrelsen

Nu så har jag åtgärdat torkan här kanske eller vad säger du Anette??? Ska försöka underhålla er mer:)
Nej dags att slicka såren efter att pappa och jag fick pisk i dubbelmatchen idag, aj aj aj....

/ ida

En lång dag

ja det är ju inte världens bästa uppdatering här men jag lockas mer av vädret ute än att sätta mig vid datorn faktiskt.

Idag har jag jobbat, det är riktigt svettigt att jobba och jag har börjat undra hur man gjorde innan personliftarna fanns. De som arbetade då kan inte haft mycket till rygg kvar kan jag ju säga. Ja imorgon blir det fortsatt jobb, lördag också och sedan är jag ledig på söndag, gott!

Vårt bigaråträd är helt överfullt med bigaråer (stavas det verkligen så?)  så jag äter och Sixten glufsar i sig kärnorna. Vi har busat runt i trädgården och Sixten upptäckte grannens självgående gräsklippare, SUPERKUL!

   

Vi har faktisk också hunnit med en sväng ner på stranden där vi fikade och tog oss ett dop, det var tydligen varmt men jag tyckte att det nog minsann var ganska kallt, hehe! Ja en mysig kväll var det iallafall.

Vacka västkusten





När vi kom tillbaka till bilen så var det några som hade slickat av den allt salt....

nu ska jag duscha av mig allt saltvatten och sedan drösa i säng!

sov så gott! / ida


RSS 2.0