Här var det tyst

Här var det tyst minsann.

Men dagarna rullar på så det blir liksom inte tid. Idag har iallafall terminens första seminarium avklarats och redan imorgon är det dags för det andra.

I helgen missade jag Lottens födelsedagskalas som var i form av MTVmusicawards vilket hade varit så grymt kul att kunna åka på men vi får satsa på nästa år istället.

Träningen är också i full gång, igår vart det stepmuskel och idag spinning, härligt! Nu sitter jag i ett grupprum och väntar på att några av tjejerna ska trilla in så ska vi gå igenom sem 1.

Det är fortfarande ganska kallt här uppe och snön är ju kvar men i helgen så hörde vi någon som sa att våren är på väg! Och fåglarna har ju faktiskt börjat att kvittra.

// ida

Kommentarer
Postat av: eva persson

va synd att du missade lottens fest! du är lika flitig som alltid både med skola o träning. fick tillbaka första sem uppgiften där vi hade gjort bra ifrån oss, fina kommentarer från läraren. här ligger snön kvar o har bildat ett islager eftersom det turas om med regnblandat snö, snö, minus o plusgrader samt att det blåser ordentligt. koltrasten sjunger när solen lyser, ca varanan dag så våren kanske är på väg. är rätt trött på snön nu, svårt att både cykla o gå.

2010-02-10 @ 14:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0