titt ut

sitter nu på universitetet och försöker få kontroll över period 1 på den här terminen som handlar om standardavtal och fastighetsköp. Lite knepigt minsann.

Börjar fundera på om den där drömvillan ska få bli en drömvåning istället då det minsann inte är riskfritt att köpa hus o ska jag göra det någongång så ska det vara ett hus utan krypgrund. Jag börjar närmligen bli mer och mer övertygad om att krypgrund är roten till allt ont,haha!



/ ida - crazyeyes

Kommentarer
Postat av: mamma

Ja, det stämmer att krypgrund kan vara roten till allt ont, särskilt i knäna när man kryper under huset. Pappa o jag gick på en nit när vi köpte stugan. Underarbetet var inte rätt gjort men det fixade vi, särskilt pappa som grävde sig ner under grunden med spade o skottkärra. Har ägnat söndan att lägga in gjerer på tradera o fick på på direkten! hoppas det mesta blir sålt. Ha det gott. Mammakramar

2009-05-24 @ 17:12:06
Postat av: Louise

Måste dock få påpeka att roten till allt ont är inte krypgrunder utan platta på mark från 60-70-talet. Detta är en riktig riskkonstruktion!! Krypgrunder har iaf turen oftast att det är ventilation som då förebygger fukt. Krypgrunder går ju att fixa men blir det fel i platta på mark så är man inte så sugen på att göra om allt. Var bara tvungen att påpeka det! Haha, man kanske lärde sig ett och annat på mäklarlinjens byggnadsteknik ;)

2009-05-24 @ 17:48:54
Postat av: pappa Bod

Hej, roligt det här med krypgrunder och betongplatta på mark. I båda fallen är det markens fuktighet som stiger och via "ångombildningstemperaturen" kondenseras i konstruktionen. Det enda säkra är luftslott, alla andra konstruktioner med mark-kontakt behöver underhåll och tillsyn.

2009-05-25 @ 04:41:15
Postat av: Anonym

Kunde du ta en av mina väskor hem :D? NÄr åker du

2009-05-26 @ 19:48:01
URL: http://kickem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0