Tentauppladdning

Idag var det tentainformation med de äldre terminerna på schemat. Det var meningen att de skulle med att träffa oss i smågrupper slå hål på alla olika rykten som florerar runt.
Rykten som att man man måste skriva typ en uppsats på varje fråga, att man måste läsa alla böckerna minst två gånger m.m.
Det var gansak skönt att få höra att det inte var så. Till varje fråga så får man tre blanka A4 sidor och det är också meningen att de skall räcka. Det är dock "bara" fyra frågor; en på Europarätten, en på statsrätten, en på avtalsrätten/konsumenträtten och en på genus. Det känns skrämmande att en hel termin skall utömmas på fyra frågor!  Ush...
T5orna uppmande oss också att verkligen ta lite ledigt över jul också så att man får distans till allt och det låter väldigt klokt!

Det blev idag också lite statsrättpluggande med I på Lindellcafét. Det är superbra att plugga med en annan person! man fastnar inte på samma sätt, det går ju att diskutera och resonera sig fram. Vilket vi är väldigt bra på, hihi :)
Dessutom får vi ju en chans att prata lite annat än skola, o det är toppen!

Imorgon är det första seminariet på Europarätten med den nya läraren, ska bli spännande eftersom varje lärare sätter sin prägel och efter föreläsningen så fick jag ett riktigt bra intryck.

Ingen huvudvärk i morse, thank god! 

over and out

// IDA

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej hjärtat! Huvudvärk, har du det ofta? Hur är det med mat, sömn, vatten, frisk luft, stress, alkohol....? Läste om din tenta, har en bra bok om genus om du vill låna. Ska lämna in veckans tenta nu o gå på föreläsning som denna vecka handlar om samtalsanalys. Gekås i em med Camilla o Milly, Kirsy. Sköt om dig. Mammakram

2008-11-27 @ 08:45:16
Postat av: isa

kombinationen lindellcaféet, I&I, kanske lite te?, statsrätten (nödvändigt ont), och underbart bra diskussioner går ju inte göra annat än att tycka om! Det måste vara kvällsstämning på caféet med, viktigt viktigt!

2008-11-27 @ 15:17:46
URL: http://isabellehellstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0