En ny dag, en ny vecka!

Måndag och back to business.

Vi började veckan med att opponera på vår motbasgrupps PM och samtidigt få vårt eget PM opponerat på. Det gick bra, vi var ganska snälla alllihopa, var ju trots allt första gången. Kanske blir det värre när det gäller uppsatsen....

Vi satte oss sedan ner och jobbade hela etermiddagen med uppsatsen och vi har nu en klar dispositioon och en halvfärdig slutdiskussion. Vårt problem kommer bli att vi har alltför många ord. Uppsatsen skall vara begränsad till 4000 ord (vilket inte är säksklt mycket, typ 10 sidor) och vi ligger nu på ca 5000 ord. Det får bli till att sätta uppsatsen på diet. Antagligen kommer vi att slopa ett av de länder som vi tänkt jämnföra Sveriges lagråd med och det blir antaglien USA. Då har vi kvar Tyskland vilket känns mer relevant då de har en klar och strikt författningsdomstol.
Imorgon har vi inget schemalagt men vi skall skriva på uppstsen, på torsdag ska den nämligen in för fösta granskningen, pirrigt!

I är tillbaka i Umeå, kul och se dig igen!!!!
Vi funderar på att fortsätta med vårt kvällsplugg på Lindellcafét och börja med instuderingsfrågor som vi fått till tentan och jag tror att det kan vara en mycket bra idé.

Nu är vi också fulltaliga i lägenheten och det visade ju sig att jag inte hade behövt vara orolig över att M skulle komma tillbaka helt annorlunda. Härligt! På onsdag skall vi ha lägenhetsmys och gå på bio o se "Låt den rätte komma in". Antagligen kommer jag att proppa i mig popcorn och antagligen så kommer jag vara skitskraj när vi går därifrån!

Och pappa, vad gäller garderoben och Richard Gere så är du mycket bättre!!
Saknar er där hemma...

// IDA

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej Ida! Pappas stora dröm är att en dag vakna upp som Richard Gere....Roligt o se bilderna på ditt rum, vilken fin ordning! Saknar dig mycket o längtar till du kommer hem, 1 månad kvar!!! Ett tips är att kolla om det är handbromsens som fastnat. Ska iväg o lämna in veckans tenta nu o få resultatet på förra veckans..... Mammakram

2008-11-18 @ 11:40:15
Postat av: Frida

hej :)

vad kul att du tycker det är mysigt att läsa! roligt att läsa din om universitetslivet också, spännande :)

tack så mycket! jag hoppas det går bra och det inte blir för mycket, hehe.

kram frida

2008-11-18 @ 19:25:34
URL: http://thebird.blogg.se/
Postat av: pappa Bod

Hej Ida nu är det ca 3 cm snö i Geting och vi är hundvakt åt Sixten. Annars är allt lugnt. Hoppas att du fick till uppsatsen, det är roligt att studera och jag tror nog att ni kommer att bli stolta över ert arbete.

2008-11-21 @ 20:02:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0